Četvrtak, 30. Studeni 2023.

Vijesti iz svijeta zabave

Naša predstavnica Andrea Erjavec nije se uspjela plasirati u polufinale najprestižnijeg natjecanja ljepote u svijetu

Pobjednica natjecanja je lijepa Sheyniss Palacois iz Nikaragve! Sheyniss je diplomirala komunikologiju, ima 23 godine i sebe u budućnosti vidi kao producenticu.

Brojne promjene

Disney sa svojom streaming platformom Disney+ gubi utrku s Netflixom, a ujedno i stotine milijuna američkih dolara jer novi pretplatnici jednostavno ne dolaze, bar ne u dovoljnoj mjeri. Zato je s prosincem počinje ukidati, a idućeg proljeća ponudit će nešto svježije. 

CineStar slavi 20. rođendan

CineStar kina ove godine slave punih 20 godina postojanja i sve vas pozivaju da se u srijedu 22. studenog opustite uz odlične filmove i još bolju rođendansku cijenu ulaznica - samo 2,50 eura (18,84 kn)!

Priča o obitelji iz malog mjesta koja nosi teret strogo čuvane tajne donosi modernu perspektivu uvijek aktualnih društvenih problema

Ovoga prosinca u kina nam dolazi novi film redateljice Vlatke Vorkapić, koja je ljubitelje domaće kinematografije osvojila hit komedijom „Sonja i bik“.

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku