Subota, 20. Srpanj 2024.

Policija

 • U 10 prometnih nesreća ukupno je 15 osoba ozlijeđeno

  Tijekom vikenda, od 10. do 12. svibnja, na području PU vukovarsko.srijemske zabilježeno je 18 prometnih nesreća.

 • Vozač (49) iz Slavonskog Broda vjerojatno je hrvatski rekorder po broju prekršajnih osuda i ukupnom iznosu izrečenih kazni, a da to ni sam ne zna

  Zasad ih ima osam, svaku na 1320 eura, svaki put i tromjesečnu zabranu vožnje te još i osam puta po 13,27 eura troškova postupka, dakle ukupno 10.560 eura kazni i 106,16 eura troškova (oko 80.000 kuna).

 • 17- godišnjak upravljao sa osobnim automobilom pod utjecajem alkohola

  Na prometnicama Policijske uprave brodsko-posavske, jučer su se dogodile tri prometne nesreće koje su uzrokovali visoko alkoholizirani vozači.

 • Usred noći pokušao raznijeti bankomat

  Oko četiri ujutro stanovnike Pešćenice u Ulici Vukomerec, probudio zvuk eksplozije.

 • Žrtva građevinski radnik iz Ukrajine

  Jučer je u poslijepodnevnim satima došlo do dramatičnog incidenta koji je potresao građane Slavonskog Broda. Prema još uvijek neslužbenim informacijama došlo je do smrtonosnog sukoba u ulici Ante Starčevića, rezultirajući tragičnim gubitkom života stranog državljanina.

 • ' Zaboravio sam što nosim u ruksaku '

  U Gornjoj Šumetlici par se šetao šumom kada ih je presrela policija.

 • Sam je popio solnu kiselinu

  Potvrđeno je od strane Ministra Davora Božinovića da je u ranim jutarnjim satima umro muškarac koji je jučer kod Maksimira iz vatrenog oružja ubio ženu.

 • Na mjesto događaja izašla je hitna, policija istražuje slučaj

  U mjestu Garčinu, nedaleko od Slavonskog broda, došlo je do pucnjave u kojoj je jedna osoba ozlijeđena, potvrdili su iz policije za 24sata. Incident se dogodio u petak ujutro nešto prije 9 sati.

 • "SIGURNOST I POVJERENJE" - Otkriven je novi slučaj sumnje u nezakonit rad policajaca

  Dvojica policajaca završili su pod istragom jer su muljali s naplatom prometnih prekršaja, a otkriveni su kada su zaustavili službeno vozilo USKOK-a. Iako je prijavu o tome USKOK policiji proslijedio još u jesen prošle godine kriminalističko istraživanje dovršeno je tek sada. Nakon toga slučaj se opet našao kod USKOK-a koji je otvorio istragu u kojoj se policajce tereti za pokušaj zlouporabe položaja i ovlasti te krivotvorenje službenih isprava.

 • Ima iznenađujućih ponuda - ali postiji caka, ne može svako kupiti

  Osječko-baranjska policijska postaja u prodaju stavlja četiri zaplijenjena automobila.

 • Policija ga posvuda traži, a on osobno ušetao u zgradu policije kako bi prijavio poduzetnika Željka Garića te odšetao iz policije i vratio se natrag u BiH... "Može kako hoće"

  Na fotografiji, snimljenoj ovih dana u Odžaku, vidi se da je čak i logotip tvrtke isti, potpuno identičan tvrtkama PZC u Slavonskom Brodu, koje vodi obitelj Opačak.

 • Iako je prvotno osuđen na šest mjeseci zatvora, zamijenjeno mu je zatvorsko vrijeme radom za opće dobro, gdje jedan dan zatvora odgovara dva sata rada

  Revoltiran odbijanjem veze, dvadesetdevetogodišnji Slavonac nije mogao obuzdati bijes. Prijetnje smrću i brutalno fizičko nasilje način su na koji je reagirao nakon što mu je djevojka jasno dala do znanja da želi prekinuti njihovu vezu. Sudski postupak otkrio je stravične detalje događaja koji su se odigrali 15. srpnja 2021. godine u stanu u jednom gradu u Slavoniji, javlja Glas Slavonije.

 • 22000 grama

  23. ožujka oko 11.25 sati, na graničnom prijelazu Slavonski Šamac, izvršena je kontrola autobusa, osoba i prtljage.

 • U zatvor se može i do tri godine, a vlasnicima iz pakla slijede i druge zabrane.

  U Hrvatskoj povijesna odluka za životinje i prijatelje životinja. Napuštanje, kao i zlostavljanje kućnih ljubimaca postaje kazneno djelo. U zatvor se može i do tri godine, a vlasnicima iz pakla slijede i druge zabrane.

 • Turudić novinaru: "Boli te k…"; Plenković: Primijetio je razbijeni retrovizor

  Sudac Visokog kaznenog suda i novoimenovani glavni državni odvjetnik Ivan Turudić danas je policiji prijavio da mu je propucan osobni automobil, potvrdili su iz policije.

 • Od "rekreativaca" do ozbiljih ovisnika - Iz "podrumskih" narkolaboratorija neprestano izlaze novi sintetski spojevi

  Iz MUP-a i Zavoda za javno zdravstvo ističu da prskanje indijske konoplje raznim kemijskim preparatima pretvara "rekreativce" u ozbiljne ovisnike koji razvijaju razne oblike psihoze, a mogući su čak i smrtni ishodi pri konzumaciji samo jednog jointa.

 • Mladići su iz jedne trgovine u Slavonskom Brodu otuđili dva parfema i prošli pored blagajne ne plativši

  Dana 14. ožujka, oko 20 sati, u Slavonskom Brodu, zaštitar je u trgovini jednog trgovačkog centra zatekao tri osobe u krađi.

 • Nesigurne granice

  14. ožujka u 15 sati, po dojavi o nezakonitom prelasku državne granice dva vozila na području Postaje granične policije Ilok, policijski službenici su se službenim vozilima uputili na mjesto događaja.

 • Godinama uzimala novac

  Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjom hrvatskom državljankom s prebivalištem u inozemstvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Prijevara.

 • Dokazi pribavljeni nezakonito i ne mogu se koristiti u postupku

  U nepravomoćnoj presudi Općinskog suda u Slavoniji, oslobođen je optuženi 36-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine od optužbe za krijumčarenje više od 105 kilograma marihuane. Sud je zaključio da je pretraga, koja je inicirala cijeli slučaj, provedena bez naloga, što je dovelo do nezakonitog pribavljanja dokaza.

  Izvor: 035portal

Pratite nas na Facebooku

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku