Subota, 20. Srpanj 2024.

Nasilje

 • Nevladine organizacije,pod plaštom humanitarne pomoći,omogućuju ovakav teror. Njihovi dobro plaćeni napori dovode do destabilizacije i ugrožavanja sigurnosti europskih građana.

  Nekada je Pariz bio poznat kao grad ljubavi i harmonije, simbol kulture i elegancije. Danas, taj isti grad sve više podsjeća na socijalni eksperiment multikulturalne getoizacije, gdje se bijeli čovjek skriva u haustoru ili svoja četiri zida jer je postao plijen onih kojima je pružio siguran krov nad glavom.

 • Mohammed i njegovi kriminalni kolege ostavljaju trag smrti i razaranja, ostavljajući državu u kaosu i strahu

  Dok Francuska tone dublje u svoje izazove s multikulturalizmom, nedavni događaj nije lako odvojiti od holivudskog trilera kao što gledate u videu. Mohammed Amra, šef kriminalnog klana, oslobođen je iz transporta zatvorenika, ostavljajući iza sebe smrt i razaranje. Troje mrtvih, tri teško ozlijeđena čuvara - samo su posljedice njegovog bijega.

 • Migranti, integrirani u društvo, okreću leđa domaćinima i šire strah i nesigurnost na gradskim ulicama. Vlada mora poduzeti hitne korake kako bi zaustavila ovu eskalaciju nasilja i očuvala sigurnost građana.

  U srcu Londona, gradskih ulica koje su nekada odjekivale ritmom multikulturalizma i tolerancije, sada se čuje zvuk pljačke i terora. Migranti, koje je britanska vlada s toliko dobrote prihvatila i integrirala u svoje društvo, sada okreću leđa svojim domaćinima, pljačkajući kako sirotinju, tako i bogataše.

 • U ovom slučaju, samo Božja intervencija spriječila je krvoproliće jer je pištolj zaglavio u ključnom trenutku

  Nakon ciljanog brutalnog napada islamskog ekstremista na kardinala u Sydneyu, novi pokušaj ubojstva svećenika na svetoj misi u North Braddocku, Pennsylvaniji, potvrđuje strahote koje se događaju diljem svijeta.

 • Ovo nije dobar signal koju šalju Europske vlasti islamistima: Olimpiske igre u Francuskoj i nogometno Europsko prvenstvo u Njemačkoj stoje pred vratima!

  Gledate u videu užasavajući prizori nasilja koje je uzdrmalo srce Londona i Stuttgarta dok su islamski radikali mačetom rezali i terorizirali nedužne prolaznike.

 • Dok mlohavi pristupi propadaju i potiču izsmijavanje među migrantima, ova inovativna strategija daje nadu u suzbijanju migrantskih zločina

  Uobičajeni migrantski osumnjičenik, poznat po pljačkanju domaćih lokalnih žena, napokon je uhvaćen. No, umjesto uobičajne opomene na koju se migrant hladno nasmije, mještani su ga odlučili educirati tradicionalno i na licu mjesta.

 • Budući glasači: Sigurnosna prijetnja koju Zeleno-Socijalistička elita priželjkuje iz razloga osobnog opstanka na funkciji

  Pakistanska vlada, koja je islamske vjeroispovijest, odlučila je iz razloga sigurnosti deportirati vjersku braću u obliku opasnih Afganistanca, što je zabrinjavajuće jer su upravo ti agresivni islamsko radikalni Afganistanci preko Turske na putu prema Europi.

 • Masovne deportacije su hitno potrebne prije nego što vatra proguta sve što je ostalo od naše Europske tradicije sigurnosti i stabilnosti

  Urlanje i paljene sa strane Afričkog pirotehničara i kvazi tražitelja azila u Italiji samo je početak kaosa koji se širi Europom.

 • U fokusu radikalno-islamskih terorista leže, naravno, Olimpijske igre u Parizu i nogometno Europsko prvenstvo u Njemačkoj

  Nakon terorističkog napada u Moskvi, Islamska država prijeti daljnjim terorističkim napadima na način da aktivira pojedine spavaće ćelije.

 • Slijevanje svjetskih konflikta u srce Europe: Borba za identitetom i sigurnost Europe

  Nasilni sukobi i kaos koji prožimaju ulice Belgije samo su najnoviji primjer širenja svjetskih konflikata, iz kulturno stranih krajeva svijeta koji se slijevaju putem imigracije u srce Europe.

 • Iako je prvotno osuđen na šest mjeseci zatvora, zamijenjeno mu je zatvorsko vrijeme radom za opće dobro, gdje jedan dan zatvora odgovara dva sata rada

  Revoltiran odbijanjem veze, dvadesetdevetogodišnji Slavonac nije mogao obuzdati bijes. Prijetnje smrću i brutalno fizičko nasilje način su na koji je reagirao nakon što mu je djevojka jasno dala do znanja da želi prekinuti njihovu vezu. Sudski postupak otkrio je stravične detalje događaja koji su se odigrali 15. srpnja 2021. godine u stanu u jednom gradu u Slavoniji, javlja Glas Slavonije.

 • Tolerancija i narativ se mijenjaju prema konzumiranju brutalnog migrantskog nasilja globalno

  Imigranti iz Sjeverne Afrike trpaju i guraju francuskog dječaka u kanalizaciju dok pljuju po njemu. Sve to snimaju, zatim objavljuju video kako bi ga dodatno ponizili. Ovo je čista mržnja prema bijelim čovjekom koji su migrantima osigurali topal dom i krov nad glavom.

 • Podcast Velebit

  Gost u Podcastu Velebit je geostrateg i geopolitički analitičar admiral Davor Domazet Lošo.

 • Urla poznati ratni poklič "Allahu Akbar", dok "opravdava" svoje krvave čine riječima da su "kaznili nevjernike" (kafire)

  Nevjerojatna brutalnost i fanatizam islamskih terorista ponovno su uzdrmali svijet. Video objavljen od strane službenog glasila ISIS-a, Al-Amaq, donosi jezive scene masakra u Moskvi, gdje su teroristi bez imalo samilosti odnijeli živote više od 140 ljudi.

 • Izlaz iz mraka lijeve ideologije prema suočavanju sa stvarnošću

  Dok se ljevičarska agenda fokusira na prava migranata, stvarnost je neumoljiva i brutalna. Uvidjevši ovaj video snimak koji šokira, jasno je da većina migranata nije došla se integrirati nego putem nasilja asimilirati.

 • Sudac je Maju ovaj tjedan osudio na 45 dana uvjetnog zatvora i mora platiti 70 eura troškova postupka

  Potpuno pijana Slavonka Maja posvađala se s majkom te ju  ju je u jednom trenutku šakom udarila u glavu. Prema presudi koju prenosi portal Danica, sve se dogodilo u kolovozu oko 20.30 sati u Pakracu. Maja je proglašena krivom jer se nasilnički ponašala u obitelji, i to u prisutnosti svojeg malodobnog brata (15).

 • Poziv na akciju protiv nasilja i seksualne penetracije: Kada će sigurnost postati prioritet za sve, a kazne znakovite?

  Snimka koja ledi krv u žilama nije samo rijetka senzacija, već bolna stvarnost koja paralizira europske obitelji i gradove. Kako hrabra žena riskira svoj život spašavajući mladu bjelkinju od tamnoputnog silovatelja, postajemo svjesni da su naše ulice postale poprište nečuvenog nasilja i seksualne penetracije, kao za Novu Godinu na glavnom trgu Hrvatske.

 • Bacanje kupovnih kolica s mostova kao simbol patološke mržnje prema Europljama i nedostatka intelekta

  Već dugo vremena, europski autoputevi postali su poprište nevjerojatnih i opasnih događaja koje su izazvali migranti kao nedavno u Hrvatskoj. Umjesto zahvalnosti, svjedočimo scenama gdje migranti iskazuju svoju 'zahvalnost' na najbezobzirnije načine. Jedan od incidenta je bacanje kupovnih kolica s mosta na aute koji voze autoputom samo je vrh ledenog brijega njihove patološke i usađene mržnje i nedostatka intelekta.

 • Radikalni islamisti prožimaju škole i gradove, dok se građani pitaju - koliko dugo će trajati ovo ludilo?

  Još jedan teroristički napad u Njemačkoj budi strah i bijes među građanima dok radikalni islamisti nastavljaju širiti strah u srcu Europe. Napad u školi Wuppertala jasno pokazuje da je teroristička prijetnja stigla čak i u svetišta znanja, škole. Specijalne policijske snage s dugim cijevima sada postaju uobičajen prizor na ulicama Njemačke, ali i drugim gradovima Europe. Također se čini da su bezuspješne u zaustavljanju ove islamske nesreće.

 • Ovo je kraj imigrantu koji je činio zločine po Njemačkoj i mislio da će proći nekažnjeno zato što nema nikakve osobne dokumente

  Abdallah C. (28) porijeklom iz Tunisa mora ići u zatvor na 1,5 godinu. Uveden je u četvrtak 15.2.2024. u sudnicu Okružnog suda u Regensburgu s lancima oko nogu.

Pratite nas na Facebooku

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku