Srijeda, 28. Veljača 2024.

Migranti

 • Radikalni islamisti prožimaju škole i gradove, dok se građani pitaju - koliko dugo će trajati ovo ludilo?

  Još jedan teroristički napad u Njemačkoj budi strah i bijes među građanima dok radikalni islamisti nastavljaju širiti strah u srcu Europe. Napad u školi Wuppertala jasno pokazuje da je teroristička prijetnja stigla čak i u svetišta znanja, škole. Specijalne policijske snage s dugim cijevima sada postaju uobičajen prizor na ulicama Njemačke, ali i drugim gradovima Europe. Također se čini da su bezuspješne u zaustavljanju ove islamske nesreće.

 • Plenkovićeva vlada ponižava Hrvate i ruši zadnje tragove njihovog identiteta

  Mučna video snimka objavljena na TikToku zgražava javnost, a HDZ ponovno pokazuje svoje pravo lice.

 • Politika Europske unije i opasnost od geopolitičkih igara: Zašto bi građani Europe trebali biti zabrinuti?

  Egipat je podigao zid sa žilet žicom kako bi se zaštitio od navala migracije Palestinaca iz pojasa Gaze. Egipćani tvrde da palestinske izbjeglice već sudjeluju u raznim pobunama i žarištima na Bliskom istoku i dijelovima zapadno-istočne Afrike.

 • Odličan biznis u dovođenju stranih radnika u Hrvatsku! Iako agencije za zapošljavanje nadzire Inspektorat, profit se ne regulira

  Otkad su početkom 2021. ukinute kvote za zapošljavanje stranaca, broj agencija za privremeno zapošljavanje i posredovanje u zapošljavanju stranih radnika narastao je na nekoliko stotina.

 • Dovršeno kriminalističko istraživanje nad četvoricom muškaraca zbog krijumčarenja imigranata

  Četvoricu muškaraca se sumnjiči da su tijekom prošle godine i ove godine u više navrata omogućili nezakoniti ulazak i boravak u Hrvatskoj za najmanje 160 nezakonitih migranata, čime su stekli protupravnu imovinsku korist.

 • Kako radikalno ljevičarska agenda krije istinu o terorističkim elementima

  Radikalno ljevičarski mediji i palestinski aktivisti brane 14-godišnjeg Wadee'a Olayyana kao 'nedužnog' civila, no stvarnost je daleko od toga. Danas je mladi Palestinac pokušao izbosti i ubiti izraelskog policajca, kako jasno prikazuje video. Postavlja se pitanje zašto radikalni ljevičari, njihove medije, nevladine udruge i njihovi financijeri zagovaraju terorističke islamske elemente i surađuju s njima, te tko tu koristi koga kao korisnu budalu?

 • Sigurnost ugrožena: O incidentu u Briselskom metrou razmišljamo kao o znaku šireg problema migrantske politike

  Bruxelles je ponovno uzdrman brutalnim incidentom, gdje je multikulturalni migrant gurnuo domorodkinju pred vlak briselskog metroa. I dok vlasti tvrde da nisu sigurne u motiv, jasno je da se ovaj događaj ne može ignorirati kao izoliran slučaj. Migranti su došli, ali ne s respektom i zahvalnošću, već s mržnjom, postavljajući ozbiljna pitanja o smjeru europske migrantske politike.

 • "Krijumčari su svjetski kriminalci, dileri, naoružani, pregaziti čovjeka njima nije ništa"

  Alenko Ribić, nekad drugi čovjek Specijalne policije govori kako rade i razmišljaju krijumčari migranata, kakav je mentalni sklop ilegalnih migranata, jesu li svi naoružani? Što bi policija trebala učiniti da granica i građani budu sigurniji?

 • Likvidacija građevinskog diva stvara tsunami duga, prijeti 4,000 kineskih banaka i drma 300,000 radnih mjesta u Njemačkoj

  Evergrand, s dugom od preko 330 milijardi dolara, postao je najzaduženiji građevinski div na svijetu. Kineski građevinski mogul sada stoji kao simbol propasti državno subvencioniranih Ponzi shema koje ne pogađaju samo Kinu; u Njemačkoj se tresu 300,000 radnih mjesta koja su vezana uz građevinskog diva u Kini. Likvidacija Evergranda pokrit će samo kap u moru dugova, gurajući 4,000 kineskih banaka u propasti.

 • Dostavljači su žrtve gladnog kriminala i špekulanata poput Soroša koji zarađuje milijarde na destabilizaciji država

  Lijevo-radikalno i anacionalno dnovinarstvo izmaklo je kontroli, ali i zdravom razumu. Pljačke, porast krađe, ali i silovanja šire se cijelom Europom od trenutka dolaska migranata, što potvrđuju statistike ministarstava unutarnjih poslova Njemačke, Danske, Švedske, Italije, Francuske, itd.

 • Suočavanje sa stvarnošću socijalističkih politika koje potiču ekonomski kaos

  U srcu Europe odvija se velika pljačka, a žrtve nisu banke, već njemački poreznici, mali poduzetnici i obični građani. Njemačka, nekadašnji gospodarski div, sada postaje polje sukoba između rastućih poreza i nameta te privilegiranih migranata koji su novo strateško oružje ekonomskog ratovanja globalnih socijalista.

 • Bijelo je crno i borba protiv manipulacija u kognitivnom informacijskom ratu

  Dok se čini da je stvarnost ponekad bizarna, teško je povjerovati koliko daleko su multikulti radikalno ljevičarski sektaši na Švedskoj nacionalnoj televiziji otišli s lažima. Fanatični ljevičari i socijalisti drže konce, šireći povijesne dezinformacije koje idu toliko daleko da tvrde kako su stari Šveđani bili crnci. Uskoro ćemo, prema njihovim tvrdnjama, gledati Thor kako postaje Shaka Zulu.

 • Kada će vlada reagirati?

  Nadzirući državnu granicu na području Policijske uprave brodsko-posavske, policijski službenici su spriječili još tri slučaja krijumčarenja osoba i uhvatili četvoricu krijumčara.

 • Imali nož sa sobom

  Prije nekoliko dana medvjed je blizu Bihaća u BiH napao grupu migranata.

 • Texas više ne trpi bolesne imigracijske propagande Bidena, istjerala agente granične patrole i zaštitila granice

  Glavni državni odvjetnik Teksasa prkosio je u srijedu saveznim dužnosnicima koji su zahtijevali od državnih vlasti da napuste javni park duž granice između SAD-a i Meksika koji su vojnici Nacionalne garde zauzeli prošlog tjedna, postavljajući pravni obračun s Bidenovom administracijom oko imigracijske politike zemlje.

 • Vraćaju ih u Hrvatsku noću jer njihov povratak dokazuje posljedice protuzakonite Plenkovićeve politike

  Kao što je Domovinski pokret i predvidio, protuzakonito postupanje Vlade Republike Hrvatske koja je namjernim i sustavnim kršenjem zakona države čija je vlada, prije svega ''Zakona o nadzoru državne  granice'', dopustila organiziranu migrantsku invaziju, sada dolazi na naplatu.

 • U Hrvatsku je protuzakonito kao da državne granice ne postoje ušlo preko 60 tisuća mladih sposobnih muškaraca (imigranata), bez ikakve sigurnosne provjere

  Na dočeku nove godine u Zagrebu imigranti neprimjereno hvatali maloljetnicu za stražnjicu, sve je prijavljeno policiji, a postupanje je upitno, u Hrvatsku ulaze kao da državne granice ne postoje, bez ikakve sigurnosne provjere, bez osobnih dokumenata, zbog nakrcanog vozila punog imigranata u prometnoj nesreći poginulo dvoje roditelja, dijete ostalo bez oba roditelja, imigranti dobijaju besplatne stanove, apartmane i hotelske smještaje, provaljuju u kuće hrvatskih građana i tamo ostavljaju nered, u Zagrebu migranti slobodno šetaju s noževima u ruci, maltretiraju građane, oskrnavili su križeve kod Karlovca, kao pripadnici islamske vjeroispovjesti imaju veliku mržnju prema kršćanstvu i općenito prave nerede i vrše nasilje. Više o tome poslušajte u emisiji Bujica.

 • Otkrivanje 45,000 medresa u Pakistanu kao izvora terorizma i izazova za sigurnost Europe

  U posljednje dvije dekade, 45,000 medresa u Pakistanu postala su inkubator za terorizam, obučavajući 100,000 talibana, bombaša samoubojica i ostale članove terorističkih skupina pod okriljem pakistanske vojske. Ovi "inteligentni" i "perspektivni" pojedinci sada se predstavljaju kao "izbjeglice", unoseći Europu u razdoblje koje bismo mogli označiti kao "RIP Europa".

 • Zagrebačka politika NEmožemo pod lupom nakon raznih napada na djecu i potreba za hitnim mjerama

  Ovi notorni ideološki eko-sektaši i kvazi-političari iz NEmožemo administrativno katastrofalno započeli su, a još gore nastavili.

 • Čvrsto je obećao da neće više...

  U Škodi Octaviji zagrebačkih registarskih oznaka prevozio je trojicu Kineza i jednog Pakistanca iz BiH u Hrvatsku.

Pratite nas na Facebooku

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku