Subota, 20. Srpanj 2024.

COVID19

 • Klimatski teror: Novi alat za manipulaciju - U sklopu svjetske 'klimahisterije uz porez na zrak.

  Hoće li nas struka i stručnjaci poput Beroša uskoro opet terorizirati svojim stručnim znanjem? Naravno da hoće, samo će promijeniti temu stručnog terora. Klimatske promjene su nova sljedeća "COVID" priča!

 • Ontario College of Physicians and Surgeons predložio je mandat za pružanje psihijatrijskih lijekova ljudima koji odbijaju injekcije mRNA ili druga cjepiva.

  U nedavnom priopćenju svojim članovima, Kolegij liječnika i kirurga savjetovao je kanadskim liječnicima da na necijepljene gledaju kao na osobe s “mentalnim problemima” i preporučio da im se daju psihijatrijski lijekovi.

 • Gordan Lauc: "Plastične boce su nezdrave, a reciklaža je najveća prevara"

  U goste Podcast Inkubatora došao je hrvatski biokemičar i molekularni biolog te osnivač uspješne tvrtke Genos - Gordan Lauc.

 • Seagenova akvizicija pod lupom: Etika i sumnje u svjetlu povećanja smrtnosti

  U alarmantnim podacima iz "Vaccine Adverse Event Reporting System" (VAERS), razotkriven je poražavajući trend - povećan broj slučajeva turbo raka nakon cijepljenja protiv COVID-19. VEARS, sustav za prijavu nuspojava cjepiva, otkriva da karcinomi krvi poput limfoma, mijeloma i leukemija bilježe značajan porast nakon cijepljenja. Rizik od turbo raka povećava se za najmanje 60% (mijelom), 150% (leukemija) i 180% (limfom), dok se 14% do 20% prijava sumnjivih slučajeva završava smrtnim ishodom.

 • Još prije 100 godina je detaljno opisano kako eugeniku treba provoditi: Sterilizacijom, cijepljenjem i pandemijom

  Svijet se može promatrati na više načina. Postoje i oni koji ga vide kao veliku šahovsku ploču. Na toj šahovskoj ploči igraju se igre moći i stjecanja prevlasti. Kuju se planovi i strategije koji obuhvaćaju desetljeća i kontinente. Smišljaju se sve suptilniji načini kako obuhvatiti tkivo društva i njime upravljati.

 • Znanstvenici imaju rješenje kako masovno cijepiti stanovništvo!

  Je li Slavonija pokopala HDZ? Nije. Je li moguće da u toj regiji dobije manji broj saborskih mandata u odnosu na prethodne izborne cikluse i time morati tražiti jače koalicijske partnere? Moguće je.

  Izvor: Net.hr
 • Primali i davali mito

  Još jedna 'bravura' zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića. Nevjerojatno nasilje nad životinjama i nad sportom.

 • Često su članovi grupa na društvenim mrežama u kojima se šire takve teorije

  U nedavnoj APEC večeri u San Franciscu, elitni izvršni direktori velikih korporacija poput Apple-a, BlackRock-a, MasterCard-a, Qualcomma, Pfizer-a, i FedEx-a sjedili su za stolom komunističkog vođe Xi Jinpinga. Ova bizarna slika baca svjetlo na kognitivnu disonancu Amerikanaca koji, unatoč retorici mržnje prema Kini i Komunističkoj Partiji Kine, nevjerojatno podržavaju komunistički sustav diktature i totalne kontrole.

 • Maske su pale!

  U Newsnightu sinoć u društvu po jednog gastroenterologa, stručnjaka za krizno komuniciranje i kriminalista.

 • Nabavljeno 500.000 doza

  Za novu sezonu gripe nabavljeno je 500.000 doza cjepiva, te će cijepljenje početi najvjerojatnije krajem listopada, doznaje se u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo.

 • Beskorisni populizam ili skriveni potezi - Tko stvarno upravlja našom ali i sudbinom EU?

  Protekle četiri godine svjedočili smo neuspjehu Europske Unije i Von der Leyen, čiji su potezi najbolje opisani kao bezkorisni populizam. No, ta beskorisnost nije samo benigna nemoć, već štetočinski čin epskih razmjera koji ugrožava našu budućnost.

 • "Odbio sam se testirati i cijepiti zbog zabrinutosti za vlastito zdravlje i život"
 • Pažljivo s opuštanjem

  U gašenju požara na prostoru tvrtke za preradu i skladištenje plastike „Drava Internacional“ u Osijeku angažirano je ukupno 95 vatrogasaca sa 74 vatrogasna vozila.

 • Novo cjepivo proizvođača NOVAVAX

  Uskoro više neće biti automatskog povećanja dopuštenih prekoračenja, dobivanja nezatraženih bankovnih kartica, niti diskriminacije onih koji su preboljeli rak kod ugovaranja osiguranja pri odobravanju kredita, piše u subotu Večernji list.

 • Popis cijepnih punktova za Slavonski Brod i Novu Gradišku od 21. do 26. ožujka

  Sve su veće kritike na račun prehrane, rasporeda, teških torbi...

 • U slijedećem tjednu se na cjepnim punktovima može cijepiti svim dostupnim cjepivima

  Rezultati očevida pokazali su da je požar koji je oko 3 sata izbio u ulici Florijana Andrašeca unutar noćnog kluba Mint namjerno je izazvan.

 • Cijepljenje utorkom, četvrtkom i subotom

  Nestašica i povlačenja najskupljeg papira s polica neće biti, no to nije jedini način da se proizvođači snađu i preveslaju kupce.

 • U slijedećem tjednu se može cijepiti svim dostupnim cjepivima

  MORH je povisio pripadnicima Hrvatske vojske naknade u terenskim uvjetima i naknade za stražarsku službu, te sada one iznose 27 eura neto, a subotom, nedjeljom, blagdanima i ostalim neradnim danima te su naknade 32 eura neto.

 • Isto tako su krenuli s testiranjem rizične skupine građana, a onda je krenulo masovno cijepljenje

  Migracija je već dugo vrijeme goruća tema koja izaziva stres,strah i time depresije unutar društva, a Nizozemska u tome nije iznimka. Nedavni incident u ovoj zemlji postavljaju ozbiljna pitanja o uspješnosti integracije različitih kulturnih grupa te izazivaju alarmantne sumnje u njenu sposobnost da očuva sigurnost i pravdu za svoje etničko stanovništvo.

 • Šest dana poslije umrla od virusa

  Lijevo vidite izborni plakat iz 1932. godine: "Mama misli na nas, biraj Hitlera." Desno gledate izborni plakat iz 2023. godine: "Mama, biraj za mene - Grüne (Zeleni)" (Lubeničare).

Pratite nas na Facebooku

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku