Srijeda, 28. Veljača 2024.

COVID19

 • Seagenova akvizicija pod lupom: Etika i sumnje u svjetlu povećanja smrtnosti

  U alarmantnim podacima iz "Vaccine Adverse Event Reporting System" (VAERS), razotkriven je poražavajući trend - povećan broj slučajeva turbo raka nakon cijepljenja protiv COVID-19. VEARS, sustav za prijavu nuspojava cjepiva, otkriva da karcinomi krvi poput limfoma, mijeloma i leukemija bilježe značajan porast nakon cijepljenja. Rizik od turbo raka povećava se za najmanje 60% (mijelom), 150% (leukemija) i 180% (limfom), dok se 14% do 20% prijava sumnjivih slučajeva završava smrtnim ishodom.

 • Još prije 100 godina je detaljno opisano kako eugeniku treba provoditi: Sterilizacijom, cijepljenjem i pandemijom

  Svijet se može promatrati na više načina. Postoje i oni koji ga vide kao veliku šahovsku ploču. Na toj šahovskoj ploči igraju se igre moći i stjecanja prevlasti. Kuju se planovi i strategije koji obuhvaćaju desetljeća i kontinente. Smišljaju se sve suptilniji načini kako obuhvatiti tkivo društva i njime upravljati.

 • Znanstvenici imaju rješenje kako masovno cijepiti stanovništvo!

  Je li Slavonija pokopala HDZ? Nije. Je li moguće da u toj regiji dobije manji broj saborskih mandata u odnosu na prethodne izborne cikluse i time morati tražiti jače koalicijske partnere? Moguće je.

  Izvor: Net.hr
 • Primali i davali mito

  Još jedna 'bravura' zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića. Nevjerojatno nasilje nad životinjama i nad sportom.

 • Često su članovi grupa na društvenim mrežama u kojima se šire takve teorije

  U nedavnoj APEC večeri u San Franciscu, elitni izvršni direktori velikih korporacija poput Apple-a, BlackRock-a, MasterCard-a, Qualcomma, Pfizer-a, i FedEx-a sjedili su za stolom komunističkog vođe Xi Jinpinga. Ova bizarna slika baca svjetlo na kognitivnu disonancu Amerikanaca koji, unatoč retorici mržnje prema Kini i Komunističkoj Partiji Kine, nevjerojatno podržavaju komunistički sustav diktature i totalne kontrole.

 • Maske su pale!

  U Newsnightu sinoć u društvu po jednog gastroenterologa, stručnjaka za krizno komuniciranje i kriminalista.

 • Nabavljeno 500.000 doza

  Za novu sezonu gripe nabavljeno je 500.000 doza cjepiva, te će cijepljenje početi najvjerojatnije krajem listopada, doznaje se u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo.

 • Beskorisni populizam ili skriveni potezi - Tko stvarno upravlja našom ali i sudbinom EU?

  Protekle četiri godine svjedočili smo neuspjehu Europske Unije i Von der Leyen, čiji su potezi najbolje opisani kao bezkorisni populizam. No, ta beskorisnost nije samo benigna nemoć, već štetočinski čin epskih razmjera koji ugrožava našu budućnost.

 • "Odbio sam se testirati i cijepiti zbog zabrinutosti za vlastito zdravlje i život"
 • Pažljivo s opuštanjem

  U gašenju požara na prostoru tvrtke za preradu i skladištenje plastike „Drava Internacional“ u Osijeku angažirano je ukupno 95 vatrogasaca sa 74 vatrogasna vozila.

 • Novo cjepivo proizvođača NOVAVAX

  Uskoro više neće biti automatskog povećanja dopuštenih prekoračenja, dobivanja nezatraženih bankovnih kartica, niti diskriminacije onih koji su preboljeli rak kod ugovaranja osiguranja pri odobravanju kredita, piše u subotu Večernji list.

 • Popis cijepnih punktova za Slavonski Brod i Novu Gradišku od 21. do 26. ožujka

  Sve su veće kritike na račun prehrane, rasporeda, teških torbi...

 • U slijedećem tjednu se na cjepnim punktovima može cijepiti svim dostupnim cjepivima

  Rezultati očevida pokazali su da je požar koji je oko 3 sata izbio u ulici Florijana Andrašeca unutar noćnog kluba Mint namjerno je izazvan.

 • Cijepljenje utorkom, četvrtkom i subotom

  Nestašica i povlačenja najskupljeg papira s polica neće biti, no to nije jedini način da se proizvođači snađu i preveslaju kupce.

 • U slijedećem tjednu se može cijepiti svim dostupnim cjepivima

  MORH je povisio pripadnicima Hrvatske vojske naknade u terenskim uvjetima i naknade za stražarsku službu, te sada one iznose 27 eura neto, a subotom, nedjeljom, blagdanima i ostalim neradnim danima te su naknade 32 eura neto.

 • Isto tako su krenuli s testiranjem rizične skupine građana, a onda je krenulo masovno cijepljenje

  Migracija je već dugo vrijeme goruća tema koja izaziva stres,strah i time depresije unutar društva, a Nizozemska u tome nije iznimka. Nedavni incident u ovoj zemlji postavljaju ozbiljna pitanja o uspješnosti integracije različitih kulturnih grupa te izazivaju alarmantne sumnje u njenu sposobnost da očuva sigurnost i pravdu za svoje etničko stanovništvo.

 • Šest dana poslije umrla od virusa

  Lijevo vidite izborni plakat iz 1932. godine: "Mama misli na nas, biraj Hitlera." Desno gledate izborni plakat iz 2023. godine: "Mama, biraj za mene - Grüne (Zeleni)" (Lubeničare).

 • Razmatranje ograničenja, digitalne diktature i povezanosti svestranih partnera

  Dok se bliži jesen, podsjećamo se na nedavne ograničenja kretanja iz medicinskih razloga. No, što nas čeka? Opet ćemo li biti zatvoreni? Što je sljedeće, zatvaranje pod izlikom borbe protiv klimatskih promjena?

 • Procurili dokumenti

  Suvlasnik noćnog kluba Ritz, gdje je ubijen Tomislav Sabljo, Mario Gavrić koji je pod istragom zbog kupovine kokaina, pokušao je pobjeći policajcima, piše N1 Televizija.

 • Kako si pomoći

  Video prikazuje afričkog ekstremista s mačetom (minuta 0.03). Divljanje afričkog mačetara na Notting Hill karnevalu očigledno je sasvim uobičajeno ponašanje u 'kulturnom' Londonu.

Pratite nas na Facebooku

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku