Subota, 20. Srpanj 2024.

Vijesti iz Vukovara

Gradski umirovljenci na prvom ovogodišnjem izletu u Bizovačkim toplicama

Grad sufinancira ulaznice, a je prijevoz u potpunosti besplatan

Vukovarski umirovljenici danas su otišli na prvi ovogodišnji izlet u Bizovačke toplice, a ispratili su ih zamjenik gradonačelnika Filip Sušac i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Josip Paloš.

Zamjenik Sušac poželio im je sretan put, ugodan boravak i dobru zabavu u Bizovačkim toplicama.

„Ponosni smo što devetu godinu za redom naši umirovljenici s područja grada Vukovara odlaze na jednodnevni izlet u Bizovačke toplice. Jedan dobar projekt, ove godine vrijedan 20.000 eura, kroz koji će u srpnju i kolovozu naši sugrađani stariji od 60 godina svakoga utorka imati prilike uživati u kupanju i druženju. Vrijeme danas nije idealno, ali vedar duh u autobusima jamči dobru zabavu. Osim zabave, toplice će biti i od zdravstvene koristi za naše umirovljenike, stoga je inicijativa još važnija. Svima želim ugodan boravak i lijep provod“, poželio je zamjenik Sušac te je zahvalio Hrvatskoj udruzi umirovljenika i invalida rada grada Vukovara na suradnji i pomoći pri organizaciji izleta.

Predsjednik Hrvatske udruge umirovljenika i invalida rada grada Vukovara Andrija Biro zahvalio je Gradu Vukovaru na još jednom ciklusu izleta u Bizovačke toplice.

„Zainteresiranost je velika, popunili smo četiri autobusa za prvi izlet, a već nam pristižu prijave i za idući utorak. Za nas umirovljenike ova je mjera jako važna, družimo se i uživamo, a za promjenu ne pričamo o bolestima i problemima. Veselimo se kupanju i pozivamo još jednom sve umirovljenike starije od 60 godina da se prijave i da nam se pridruže na idućim izletima“, rekao je Biro.

Podsjetimo, cijena ulaznice za Bizovačke toplice iznosi 8 eura, a Grad Vukovar je sufinancira sa 6 eura, dok je prijevoz u potpunosti besplatan.

Umirovljenici koji žele ići na izlet dužni su osobno podnijeti zahtjev u prostorijama Hrvatske udruge umirovljenika i invalida rada grada Vukovara (tzv. Vila Fatma, Ulica 204. vukovarske brigade 6, Vukovar) uz participiranje u iznosu od 2 eura te predočenje odgovarajućih dokumenata koji se donose samo prilikom prvog upisa. Više o svemu- na web stranici Grada.

Povratak s izleta u Bizovačkim toplicama je u 18:00 h. Posljednji izlet planiran je 27. kolovoza 2024.

Pratite nas na društvenim mrežama CRONA.hr i Slavonija.in te se pridružite našoj Facebook grupi CRONA.hr i raspravljajte s nama o aktualnim temama.

Imate priču? Javite nam se na redakcija@crona.hr

Vukovarsko-srijemska.info

Vremenska prognoza

VUKOVAR

Pratite nas na Facebooku

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku