Srijeda, 28. Veljača 2024.

Vijesti iz Vukovara

Masovna tučnjava maloljetnika u Vukovaru, dječake prebacili u KBC Osijek: Jedan ima frakturu lubanje i lica

Doznajemo kako su se mlatile dvije navijačke skupine!

U subotu oko 22 sata došlo je do tučnjave u centru Vukovara gdje je nekoliko maloljetnika pretučeno, a trojica su zaprimljena u KBC Osijek.

Doznajemo kako su se mlatile dvije hrvatske navijačke skupine!

- Trojicu maloljetnika 2008. i 2009. godište zaprimili smo u KBC Osijek, nalaze se na odjelu dječje kirurgije. Dvojica su hospitalizirana, a treći s lakšim tjelesnim ozljedama je otpušten. Od dvojice koja su ostala u bolnici, jedan ima teže tjelesne ozljede, frakturu lubanje i kosti lica, a drugi ima lakše tjelesne ozljede kao što su kontuzije glave, trbuha i prsnog koša - rekao nam je dežurni liječnik iz KBC-a Osijek.

Policija sve istražuje

Još uvijek se ne zna zašto je došlo do tučnjave, niti tko je uključen, a policija je izdala kratko priopćenje.

- Policijska uprava vukovarsko-srijemska je sinoć 6. siječnja 2024. godine zaprimila dojavu da je u Vukovaru, Ulica Josipa Jurja Strossmayera, oko 22,25 sati, došlo do sukoba između nekoliko osoba. Brzo je angažirana hitna medicinska pomoć i u tijeku je provođenje kriminalističkog istraživanja kako bi utvrdili sve činjenice tog događaja - naveli su iz PU vukovarsko-srijemske.

Pratite nas na društvenim mrežama CRONA.hr i Slavonija.in te se pridružite našoj Facebook grupi CRONA.hr i raspravljajte s nama o aktualnim temama.

Imate priču? Javite nam se na redakcija@crona.hr

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku