Subota, 20. Srpanj 2024.

Za otvorenu, transparentnu i korektnu suradnju

Načelnik Ante Zovak održao sastanak s predstavnicima medija

Načelnik Policijske uprave vukovarsko-srijemske Ante Zovak održao je danas, 9. srpnja, sastanak s predstavnicima medija s namjerom nastavka izgradnje odgovornih, profesionalnih i partnerskih odnosa u izvještavanju javnosti o radu policije, te međusobnog razumijevanja i povjerenja.

Na sastanku su načelnik Policijske uprave i njegovi najbliži suradnici, voditelji službi kriminalističke policije, javnog reda i sigurnosti te granice, izložili aktualna zbivanja, argumentirali povoljno stanje sigurnosti te definirali pojedine zabilježene negativne pojave, poput povećanja internetskih prevara i stradavanja u prometnim nesrećama, i ukazali na mjere koje su poduzete kako bi se te pojave zaustavile.

Upravo u tom dijelu, načelnik Policijske uprave prepoznaje značaj uloge medija u podizanju svijesti građana o različitim ugrozama i savjetovanju kako da ne postanu iduća žrtva kaznenog djela, prekršaja ili prometne nesreće.

Načelnik PU istaknuo je kako se zauzima za otvorenu, transparentnu i korektnu suradnju s medijima, te pozvao predstavnike medija da nam nastave pružati podršku u približavanju rada policije građanima i stjecanju povjerenja građana, jer policija svojim djelovanjem štiti upravo njihove interese.

 

Pratite nas na društvenim mrežama CRONA.hr i Slavonija.in te se pridružite našoj Facebook grupi CRONA.hr i raspravljajte s nama o aktualnim temama.

Imate priču? Javite nam se na redakcija@crona.hr

Vukovarsko-srijemska.info

Pratite nas na Facebooku

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku