Srijeda, 28. Veljača 2024.

Vijesti iz Požege

Odobreno 100 tisuća eura za programe gradnje, rekonstrukcije i opremanja kulturne infrastrukture u 2024. godini

Napori Grada Požege u očuvanju kulturne baština čija je važnost neosporna i na lokalnoj i na nacionalnoj razini

Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske objavilo je rezultate Javnog poziva za programe gradnje, rekonstrukcije i opremanja kulturne infrastrukture u 2024. godini, a Gradu Požegi odobreno je značajnih 100.000,00 eura.

Dobivena sredstva namijenjena su za nabavu pokretnih regala i arhivskih ormara koji će poslužiti za potrebe opremanja Gradskog muzeja Požega. Ova investicija ima ključnu ulogu u poboljšanju infrastrukture muzeja, omogućavajući pravilno čuvanje i organizaciju kulturnih artefakata i arhivskog materijala.

Odobrena sredstva potvrda su kako resorno ministarstvo prepoznaje napore Grada Požege u očuvanju kulturne baština čija je važnost neosporna i na lokalnoj i na nacionalnoj razini.

Pratite nas na društvenim mrežama CRONA.hr i Slavonija.in te se pridružite našoj Facebook grupi CRONA.hr i raspravljajte s nama o aktualnim temama.

Imate priču? Javite nam se na redakcija@crona.hr

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku