Srijeda, 28. Veljača 2024.

Vijesti iz Požege

Obilje radosti i smijeha malima i velikima

Jedna od najveselijih požeških manifestacija ove je godine okupila više od 400 velikih i malih maskiranih entuzijasta, ali i veliki broj promatrača koji su uživali u koloritu i živosti pokladne povorke. Odabrane su i najbolje maske, ali najvažnije je ipak da su se svi odlično zabavili.

Napori Grada Požege u očuvanju kulturne baština čija je važnost neosporna i na lokalnoj i na nacionalnoj razini

Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske objavilo je rezultate Javnog poziva za programe gradnje, rekonstrukcije i opremanja kulturne infrastrukture u 2024. godini, a Gradu Požegi odobreno je značajnih 100.000,00 eura.

Antonija Jozić: "Požeško-slavonska županija će i dalje stajati uz rad Sportske zajednice te svih klubova i udruga koji djeluju u području sporta"

Na temelju javnog poziva usmjerenog ulaganju u programe i projekte od interesa za opće dobro u području sporta u 2024. godini, dodijeljeni su ugovori o financiranju.

S novom godinom u nove pobjede

“Ono što je posebno obilježilo kraj prošle i početak ove godine jest raspisivanje javnog natječaja za izgradnju brze ceste od Požege prema auto-cesti. Ako sve bude u najboljem redu, očekujem kako bi ovo proljeće mogli početi s radovima na toj dionici,” naglasila je županica Jozić u osvrtu na projekte koji su ključni za razvoj Požeško-slavonske županije.

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku