Četvrtak, 30. Studeni 2023.

Politika i društvo u Slavoniji

Programi se odnose na revitalizaciju gospodarstva i očuvanje aktivnosti proizvođača koji trpe posljedice zbog afričke svinjske kuge

Vlada Republike Hrvatske je na 265. sjednici održanoj u četvrtak 23. studenog 2023. godine usvojila još dva programa potpore sektoru svinjogojstva; Program potpore za očuvanje proizvodnje prasadi na području zone ograničenja zbog izbijanja afričke svinjske kuge i Program potpore gospodarstvima zbog narušenog proizvodnog potencijala uslijed provedbe naređenih mjera suzbijanja afričke svinjske kuge ukupno vrijedna 7 milijuna eura.

Potpisani novi ugovori

Nakon temeljite analize dostupnih edukacija o EU fondovima i pristupu tim izvorima financiranja, zaključeno je da postoji mnogo edukacija koje pokrivaju tu tematiku, ali nedostaju one koje pružaju jasna objašnjenja i detaljne upute o koracima u prikupljanju EU sredstava, što je posebno važno za poslodavce i poduzetnike.

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku