Srijeda, 28. Veljača 2024.

Vijesti iz Slavonskog Broda

Preminuo Brođanin Mato Galić

Redakcija portala CRONA.hr izražava iskrenu sućut obitelji i prijateljima pokojnika

Jučer je u Slavonskom Brodu preminuo Mato Galić, jedan od možda i posljednjih istinskih zaljubljenika u naš grad i okolicu, a koji je među Brođanima bio poznatiji kao administrator popularne Facebook grupe Zajedno smo odrasli grade Slavonski Brod.

Pasionirani kolekcionar fotografija, Mato je svoj hobi odlučio podijeliti sa zajednicom te je tako u spomenutoj grupi okupio nešto više od četiri tisuće članova s kojima je razmjenjivao fotografije i videomaterijale iz prošlosti našeg grada i okolice, ali tema komentara su bile i suvremena događanja te raznorazne novotarije koje se mogu vidjeti na ulicama našeg grada. Njegova bogata zbirka foto i video uspomena često nas je vraćala u neka, kako se čini iz ove pozicije, ljepša i bezbrižnija vremena.

Redakcija portala CRONA.hr izražava iskrenu sućut obitelji i prijateljima pokojnika! 

Pratite nas na društvenim mrežama CRONA.hr i Slavonija.in te se pridružite našoj Facebook grupi CRONA.hr i raspravljajte s nama o aktualnim temama.

Imate priču? Javite nam se na redakcija@crona.hr

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku