Srijeda, 28. Veljača 2024.

Vijesti iz Nove Gradiške

Otvorenje nove/renovirane zgrade gradske uprave u Herzogenaurachu i povezivanje gradova

Delegacija Grada Nova Gradiška na čelu s predsjednicom Gradskog vijeća, direktoricom Turističke zajednice Dinkom Matijević i gradonačelnikom Vinkom Grgićem, protekli je tjedan nazočila otvorenju nove/renovirane zgrade gradske uprave u Herzogenaurachu.

Što je ovo?

Piletinu je muškarac iz Nove Gradiške vratio u trgovinu i dobio novac nazad, a mesari koje je pitao o čemu se radi nisu mu znali odgovoriti. Stručnjak za meso s Agronomskog fakulteta u Zagrebu pojasnio je za Danas.hr o čemu je riječ i otkrio je li opasno.

24. Poljoprivredno-poduzetničke ideje

Poljoprivredno-poduzetničke ideje Brodsko posavske županije, središnja gospodarska manifestacija ovog dijela regije čiji značaj prepoznaje i nekoliko ministarstava i ove će godine, s ciljem razvoja ruralnog prostora i gospodarstva, nastojati spojiti male poduzetnike, obrtnike, poljoprivrednike, stručnjake i znanstvenike, educirati ih, informirati ali i promovirati vrijednosti kontinenta.

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku