Srijeda, 28. Veljača 2024.

Zanimljivosti

Tucker Carlson najavio intervju s Vladimirom Putinom

Tvrdi da zapad nije čuo Putinovu stranu priče, te da je to pogrešno

Bivši voditelj Fox Newsa napokon je potvrdio da su glasine da će intervjuirati Vladimira Putina istinite.

Carlson je objavio četverominutni video na X-u, objašnjavajući razloge za interviju s Putinom. Carlson tvrdi da se zapadni novinari 'ulizuju' Volodimiru Zelenskom i opisuje cijeli proces kao ' vladinu propagandu ', te ističe da zapad nikada nije htio čuti stranu Vladimira Putina i da je taj postupak pogrešan.

Tvrdi da novi vlasnik X-a ( bivšeg Twittera ) Elon Musk  neće cenzurirati intervju na svojoj platformi. Također je optužio Bidenovu administraciju za “ilegalno špijuniranje” tekstualnih poruka njegovog tima kako bi zaustavili “planirani intervju s Putinom”.

Naklonost prema 'proruskoj politici' Tucker je u kolovozu prošle godine pokazao i kada se u srpskom veleposlanstvu u Budimpešti susreo sa srpskim predsjednikom Aleksandrom Vučićem i njegovim ministrima.

“Srbija je jedna od zemalja koje je NATO bombardirao te Vučić ima zanimljivu perspektivu na rat u Ukrajini."  izjavljuje Carlson “Čini se i da je pametan” komentirao je  Vučića.

Pratite nas na društvenim mrežama CRONA.hr i Slavonija.in te se pridružite našoj Facebook grupi CRONA.hr i raspravljajte s nama o aktualnim temama.

Imate priču? Javite nam se na redakcija@crona.hr

Oznake:

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku