Nedjelja, 16. Lipanj 2024.

Zastrašujuča istina! Detektor za kukce - sada!

Filantrokapitalist Klaus Schwab, vođa WEF-a, konačno se povukao s pozicije kralja mešetara naše budućnosti. Poznat po svojim kontroverznim izjavama poput "nećete imati ništa i bit ćete sretni", što nam je ostavio kao nasljeđe? Da jedemo kukce zbog klime!?

Detektor za kukce u prehrani, svima dostupan sada na dnu ove objave.

Dok smo mi mirno živjeli svoje živote, u tišini je izrasla monstruozna ideja koja sada prijeti našim tanjurima ali i zdravlju.

Detektor za kukce u prehrani postao je svima dostupan, razotkrivajući stravičnu istinu: kukci su sadržaj naše hrane, a to saznanje je dostupno putem nove mobitelske aplikacije. Ne reklamiram obično proizvode, ali ova aplikacija je iznimka koju moramo reklamirati kako bismo zaštitili svoju djecu i obitelj.

U međuvremenu, ekostalinistički filantrokapitalist Klaus Schwab, vođa WEF-a, konačno se povukao s pozicije kralja mešetara naše budućnosti. Poznat po svojim kontroverznim izjavama poput "nećete imati ništa i bit ćete sretni", Schwab odlazi u nepoznato dobro situiranu penziju, slično kao Angela Merkel koja je ostavila iza sebe kulturni kaos u Europi.

Pitanje je, tko zapravo jede kukce? Gladni ljudi koji nemaju izbora, avanturisti željni novih iskustava ili možda oni nesretnici koji su izgubili okladu u birtiji? Klaus i njegovi ortaci putem agresivnog marketinga i institucija žele nametnuti kukce kao normalan dio naše prehrane, poput bifteka ili domaćeg kulena. Jesu li oni normalni i tko je ovdje lud?

Javnosti treba biti poznato da kukci mogu apsorbirati radioaktivnost u svom tijelu. Ako kukac može apsorbirati radioaktivnost bez da crkne, što mi onda unosimo u organizam ako počnemo jesti kukce redovito? Pametnom dosta!
Ovo nije samo stvar prehrambenih preferencija, već ozbiljna zdravstvena zabrinutost.

Pozivam vas da podijelite ovaj video i link za aplikaciju. Zaštitimo sebe, svoju djecu i obitelj od ove prijetnje.

Detektor Aplikacija za kukce:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maba.insektenscanner

Pratite nas na društvenim mrežama CRONA.hr i Slavonija.in te se pridružite našoj Facebook grupi CRONA.hr i raspravljajte s nama o aktualnim temama.

Imate priču? Javite nam se na redakcija@crona.hr

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku