Nedjelja, 16. Lipanj 2024.

Pariz je nekada bio grad ljubavi danas je socijalni eksperiment getoizacije i nasilja zbrinutih migranta

Nevladine organizacije,pod plaštom humanitarne pomoći,omogućuju ovakav teror. Njihovi dobro plaćeni napori dovode do destabilizacije i ugrožavanja sigurnosti europskih građana.

Nekada je Pariz bio poznat kao grad ljubavi i harmonije, simbol kulture i elegancije. Danas, taj isti grad sve više podsjeća na socijalni eksperiment multikulturalne getoizacije, gdje se bijeli čovjek skriva u haustoru ili svoja četiri zida jer je postao plijen onih kojima je pružio siguran krov nad glavom.

U videu možete gledati, snimljenom usred bijelog dana, afrički migrant pokušava opljačkati bankomat i banku u Parizu. Scena je šokantna: djeca iz bliže okoline plaču od straha. Ovo je naša nova stvarnost, jer Europa masovno uvozi ne samo ekonomske migrante, već i kriminalce i ubojice.

U drugom dijelu istog videa, afrički migranti se hvale svojim ilegalnim dolaskom u Španjolsku, pokazujući svojim mesarskim kandžama svoje namjere. Ovo nije izolirani incident, već svakodnevna pojava koja se uskoro može dogoditi i u vašem susjedstvu.

Nevladine organizacije, pod plaštom humanitarne pomoći, omogućuju ovakav teror. Njihovi dobro plaćeni napori dovode do destabilizacije i ugrožavanja sigurnosti europskih građana. Pariz je postao simbol neuspjeha multikulturalne integracije, a posljedice takvih politika osjećaju svi njegovi stanovnici.

Koliko će još evropskih gradova pasti prije nego što shvatimo da smo postali žrtve vlastite naivnosti? Vrijeme je da se suočimo s realnošću i preispitamo svoje prioritete prije nego što prva žrtva padne u našoj bližoj okolini ili nedaj bože obitelji.

Pratite nas na društvenim mrežama CRONA.hr i Slavonija.in te se pridružite našoj Facebook grupi CRONA.hr i raspravljajte s nama o aktualnim temama.

Imate priču? Javite nam se na redakcija@crona.hr

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku