Srijeda, 28. Veljača 2024.

Islamski migranti devastiraju katoličku crkvu: Zahtjevamo osudu, kaznu, izgon, ne simpatije medija

Hrabri građani Italije preuzimaju kontrolu nad bezakonjem i šalju jasnu poruku netoleranciji

Nedavni incident u Italiji izazvao je val bijesa među mještanima nakon što su islamski migranti uništili katoličku crkvu. No, umjesto da dopuste bezakonju da prođe nekažnjeno, hrabri građani su ih uhvatili, vezali, centrirali i osudili njihovu mržnju prema kršćanskim vjernicima. 

Ova reakcija nije samo primjer hrabrosti, već i jasna poruka da islamsko nasilje i netolerancija nemaju mjesta u našem društvu Europe.

Svaki čin vandalizma prema vjerskim objektima treba biti osuđen, kažnjen i strogo sankcioniran. Vrijeme je da se prestane s pružanjem opravdanja sa strane lijevo-radikalnih mainstream dnovinara, za neprihvatljivo ponašanje pod izlikom integracije ili tolerancije.

Migranti koji se ne mogu prilagoditi i poštivati ​​vrijednosti zemlje koja im pruža utočište ne zaslužuju ništa manje od stroge osude, kazne i dobrog centriranja, jer oni isključivo to razumiju.

Pratite nas na društvenim mrežama CRONA.hr i Slavonija.in te se pridružite našoj Facebook grupi CRONA.hr i raspravljajte s nama o aktualnim temama.

Imate priču? Javite nam se na redakcija@crona.hr

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku