Srijeda, 28. Veljača 2024.

Jutarnji teroristički napad u srcu Švicarske. Islamski ekstremizam na europskim tlima uz lijevičarske mainstream laži da se radi o vjeri mira

Na Bliskom istoku nestaju kršćani. Da li su Olimpijske igre u Francuskoj pod prijetnjom islamskog terora?

Dok se jutro budi nad predivnim krajolicima Švicarske, u srcu Europe odvija se nova horor priča - iranski tražitelj azila naoružan nožem i sjekirom otima 15 nevinih ljudi u vlaku. Srećom, brzom intervencijom švicarskih specijalnih snaga, terorista je eliminiran prije nego što je mogao izazvati još veću tragediju.

No, ovo nije izoliran incident. Svjedočimo svakodnevnim terorističkim napadima, silovanjima i grupnim silovanjima diljem Europe, dok lijevo-radikalni mainstream nastavlja prodavati Islam kao vjeru mira. Ovo je groteskna laž koja se očituje u brojkama i u masovnom nestanku kršćana diljem Bliskog istoka posljednjih pedeset godina. Dok kršćani postaju mete islamskog ekstremizma, Islam prelazi kritičnu masu u Europi.

Rastuće brojke islamskog terorizma od 2015. godine samo su najava onoga što nas može očekivati za vrijeme Olimpijskih igara u Francuskoj. Francuska, jedna od država koja je stalna meta islamskog terora, sada se postavlja kao domaćin međunarodnog događaja. No, je li posjet Olimpijskim igrama u Francuskoj siguran izbor?

Dok se svijet raduje sportskom nadmetanju, Europa mora otvoriti oči i suočiti se s realnošću - islamski terorizam ne poznaje granice jer su nacionalne granice de facto ukinute sa strane nekih država uz pomoć dobro financiranih nevladinih udruga. Posjetitelji Olimpijskih igara suočavaju se s rizikom od napada, dok Francuska ostaje na meti radikalnih ekstremista. Dokle god Europa zatvara oči pred ovom prijetnjom, islamski teror će nastaviti krojiti našu stvarnost.

Pratite nas na društvenim mrežama CRONA.hr i Slavonija.in te se pridružite našoj Facebook grupi CRONA.hr i raspravljajte s nama o aktualnim temama.

Imate priču? Javite nam se na redakcija@crona.hr

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku