Srijeda, 28. Veljača 2024.

Izbori 2024: General Glasnović razotkriva Most kao ne-desnicu

General HV-a i HVO-a tvrdi da je Most lažna fasada za ne-domoljubnu agendu

General dviju hrvatskih pobjedničkih vojski (HV i HVO) Željko Glasnović, istaknuti vojni zapovjednik iz Domovinskog rata, oštro je prozvao stranku Most, tvrdeći da ona nije desna stranka, već se skriva iza lažne fasade. Glasnović naglašava da su bivši kadrovi poput Vlahe Orepića, nekadašnjeg 'kapetana desantne pješadije', jasan dokaz njihove ne-desničarske i ne-domoljubne orijentacije.

Ovakve riječi generala, koji je simbol hrabrosti i poštenja, bacaju sjenu sumnje na političku iskrenost Mosta. Očito je da se ne radi samo o retorici, već o dubljem propitivanju njihovih političkih stajališta.

Dok se politički pejzaž u cijeloj Europi mijenja, očekuje se od stranaka da jasno definiraju svoje ideološke osnove. No, kad vojni zapovjednik kao Glasnović iznosi ovakve tvrdnje, postaje jasno da političke stranke ne mogu bezbrižno sakrivati svoje anacionalne namjere.

Most će morati odgovoriti na ove optužbe i dokazati svoju autentičnost. U suprotnom, riskiraju gubitak povjerenja ne samo od birača, već i od onih koji su se borili za slobodu i neovisnost Hrvatskih zemalja.
Čitaj cijeli tekst na X-profilu Generala koji je noćna mora za svakog jugozomboida. :-)

Pratite nas na društvenim mrežama CRONA.hr i Slavonija.in te se pridružite našoj Facebook grupi CRONA.hr i raspravljajte s nama o aktualnim temama.

Imate priču? Javite nam se na redakcija@crona.hr

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku