Srijeda, 28. Veljača 2024.

Welt.de razotkriva: Ljevičarski mediji konačno priznaju opasnost islamskih migranata i džihadista preko balkanske rute

Silovanja, naoružani teroristi i rastući broj izbjeglica: Kako politika 'NEmožemo' ostaje zatočena u ideološkom zatvoru?

Do jučer su njemački ljevičarski mediji, poput Welt.de, uporno potiskivali realnost silovanja i terora od strane islamskih migranata u Europi. No, iznenada, mijenjaju ton svojih izvještaja. Viralni članak na internetu otkriva da islamisti ciljano krijumčare naoružane teroriste u Njemačku preko balkanske rute, što potvrđuje i srpska policija koja je nedavno uhvatila migrante s kalašnjikovima.

Video snimke naoružanih krijumčara s kalašnjikovima, prenoseći i migrante i džihadiste kroz Hrvatsku, postaju sveprisutne. Poražavajući podaci pokazuju da je broj izbjeglica kroz balkansku rutu skočio za čak 170 posto u odnosu na prethodnu godinu. Ekskluzivno istraživanje reporterke WELT-a Zare Riffler razotkriva da su talibani otkrili rute za infiltraciju terorista u europske gradove, postavljajući time veliku opasnost pred Europu.

Dok se ljevičarski mediji sada preusmjeravaju na ovu ozbiljnu prijetnju, pitanje koje se postavlja je kako će reagirati politički akteri poput "NEmožemo" i drugih lijevih stranaka te Ne Vladinih Udruga. Hoće li podržati rješenja ili ostati zarobljeni u ideološkom zatvoru?

Sada, više nego ikad, socijalistički "dušobrižnici" moraju poduzeti konkretnu akciju. Ako žele stvaran "feeling" za trenutno stanje, neka pod hitno udomljavaju minimum dvoje migranata u svoj dom. Jer, suočavamo se s ozbiljnom prijetnjom koja neće čekati političke rasprave.

>> Kompilacija migrantskih nasilja diljem EU: Tučnjave, pljačke, silovanja...

Pratite nas na društvenim mrežama CRONA.hr i Slavonija.in te se pridružite našoj Facebook grupi CRONA.hr i raspravljajte s nama o aktualnim temama.

Imate priču? Javite nam se na redakcija@crona.hr

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku