Subota, 20. Srpanj 2024.

Zločinac WHO/SZO Tedros Adhanom Ghebreyesus

Put od komunističkog zločinca do potencijalno najmoćnijeg čovjeka svijeta

Tedros Adhanom Ghebreyesus, prvi šef WHO-a koji nije liječnik, nosi teret krvave prošlosti kao član komunističke Etiopijske vlade TPLF-a. Kroz perfidnu strategiju, sada želi zdravstvenom diktaturom postati globalni lider, manipulirajući međunarodnim ugovorima i zakonima.

Dosje Tedrosa razotkriva ga kao komunističkog terorista i teškog kriminalca, no javnost ostaje nezainteresirana za ovu prijetnju. Tedros i njegovi saveznici iz WEF-a aktivno planiraju preuzimanje svjetske vlasti, koristeći izvanredna zdravstvena stanja kao izliku.

Kao što sam u veljači 2023. već objavio, SZO/WHO, pod njegovim vodstvom, priprema teren za diktaturu putem "Međunarodnih zdravstvenih propisa" i "Međunarodnog ugovora o pandemiji". Ako ne dođe do hrabrog otpora do svibnja 2024., očekuje nas legalizirana diktatura u vremenima sezonske gripe. Ljudska prava će biti ograničana ili čak ukinuta, dok SZO/WHO dobiva apsolutne ovlasti.

Pod izlikom brige za zdravlje, WHO uvodi također klimu i CO2 u svoj opseg, koristeći brend "One Health", na taj način bi opravdali pojačanu migraciju prema Europi. Ovo je perfidan udar na nacionalne države, no medijska šutnja i zataškavanje prijete da će omogućiti ovaj potencijalni gigantski zločin.

Pozivam vas da podijelite ovu informaciju i zajedno se suprotstavimo podmuklo osmišljenoj međunarodnoj zdravstvenoj diktaturi. Ne dozvolimo da nas lažljivi mediji zaslijepe pred stvarnom prijetnjom koja se nadvija nad globalnom slobodom.

Podijelite ovaj video i informaciju.

Pratite nas na društvenim mrežama CRONA.hr i Slavonija.in te se pridružite našoj Facebook grupi CRONA.hr i raspravljajte s nama o aktualnim temama.

Imate priču? Javite nam se na redakcija@crona.hr

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku