Srijeda, 28. Veljača 2024.

Plenković i Tomašević već sada su u koaliciji, barem po pitanju demografije

Broj djece i mladeži koja za sebe kažu da su transrodna povećao se za DVANAEST PUTA u nepunih osam godina

U Zagrebu je lani rođeno 7,1 posto manje djece nego 2021, a uočljiv je i drastičan pad broja treće i više po redu živorođene djece, po čemu Zagreb znatno zaostaje za ostatkom Hrvatske, piše prof. dr. sc. Nenad Pokos na portalu Narod.hr.

Sve ovo događa se nakon Tomaševićevog ukidanja mjere "roditelj-odgajatelj", a u isto vrijeme broj djece i mladeži koja za sebe kažu da su transrodna povećao se za DVANAEST PUTA u nepunih osam godina.

Rast postaje posebice znakovit nakon ratifikacije Istanbulske konvencije.

U privitku ove objave je grafikon koji to prikazuje, objavljen ove godine u Poreču na hrvatskim psihijatrijskim danima, a podatke je potvrdio i Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

Ovakav porast transrodnih osoba u mladoj populaciji objašnjiv je samo putem tzv. "socijalne zaraze", fenomena u kojem aktivističke grupe i lobiji imaju veliku ulogu.

Uzmite u obzir i činjenice da je Europska komisija za djelovanje transaktivista u Hrvatskoj samo u 2022. godini dala skoro 100.000 eura, te da su u Ministarstvu zdravstva u svibnju ove godine naprasno prekinute sve aktivnosti koje su išle u smjeru  zaustavljanja širenja ove socijalne zaraze.

Zaključak se nameće sam po sebi:

Po pitanju demografije Plenković i Tomašević su odavno već u koaliciji.

Pratite nas na društvenim mrežama CRONA.hr i Slavonija.in te se pridružite našoj Facebook grupi CRONA.hr i raspravljajte s nama o aktualnim temama.

Imate priču? Javite nam se na redakcija@crona.hr

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku