Srijeda, 28. Veljača 2024.

Vijesti iz svijeta zabave

Martinova izvedba objavljena na The Voice Global: 'Dolazi u Ameriku'

Martin ima glas od milijun dolara! Nižu se reakcije...

Samo dan nakon što je na službenoj Facebook stranici ”The Voice Global” objavljena snimka audicije 18-godišnjeg Martina Kosoveca, pobjednika četvrte sezone showa The Voice Hrvatska, ista je prikupila nevjerojatnih 1.2 milijuna prikaza, stotine komentara i tisuće reakcije.

“Sjajan glas, Frank bi bio ponosan”, “Dolazi u Ameriku”, “Spektakularno”, “Predivan glas, poput Deana Martina, tako glatak, a još je tako mlad”, Wowwowwee! Najnevjerojatniji glas koji sam ikad čula! Mogla bih ga slušati cijeli dan svaki dan! Njegov glas je tako glatak i ugodan za uho! Divan glas! Ti si utjelovljenje Frank Sinatrinog glasa! Mogla bih te slušati danju i noću!”, samo su mali dio oduševljenih komentara mahom stranaca.

Zasigurno su ovi komentari veliki kompliment mladom i talentiranom Martinu, koji obožava Franka Sinatru i Ivo Robića, a upravo je izvedbom hita Franka Sinatre osvojio srca domaće, a kako se čini, i svjetske javnosti. Pogledajte objavu i komentare:

Domaću publiku Martin je posebno oduševio u prvoj emisiji uživo četvrte sezone popularnog showa. U polufinalnoj večeri, već nakon što je od prvog mentora Dine Jelusića prešao u Vannin tim, Martin je izveo pjesmu “Tvoja zemlja” legendarnog Vice Vukova.

“Kako je divno znati da Hrvatska ima ovakvo blago od čovjeka”, “Hrvatska zemljo, zemljo puna pjesme, Martin Kosovec je najljepši glas Hrvatske. Jedinstven si mladiću i ostani takav”, “Sam sebi Otac! Doktore zadnji put sam pred malim ekranima ovako skaka od sreće kad smo ga zabili Englezima. Martin Kosovec the Voice! Idemo do kraja!”, “Tvoj glas nosi dušu pretvarajući svaku notu u emocionalno putovanje. Hvala ti”, ” Moraš se naježiti kad Martin iznese ovako nešto!!! Vice Vukov bi se jako ponosio! Bravo, drago dijete!!!!”,  “Martina treba proglasiti počasnim hrvatskim braniteljem. U najboljem mogućem smislu te riječi. Kako pjeva…”, komentirali su tada gledatelji.

Pratite nas na društvenim mrežama CRONA.hr i Slavonija.in te se pridružite našoj Facebook grupi CRONA.hr i raspravljajte s nama o aktualnim temama.

Imate priču? Javite nam se na redakcija@crona.hr

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku