Četvrtak, 30. Studeni 2023.

Sportske vijesti

Albanac pronašao način kako izazvati bijes u Srbiji

Nogometna reprezentacija Albanije je postala 12. reprezentacija koja je osigurala EP

Albanska nogometna reprezentacija remijem 1:1 u Kišnjevu kod Moldavije osigurala je plasman na Euro 2024., kojem će domaćin biti Njemačka.

Albanija je postala 12. reprezentacija koja je osigurala EP nakon Engleske, Francuske, Španjolske, Belgije, Portugala, Turske, Škotske, Mađarske, Austrije, Slovačke i domaćina Njemačke. Dosada je jedini nastup na EURU Albanija ima 2016. u Francuskoj kada je zapela u skupini nakon jedne pobjede i dva poraza.

Naravno, albanski su nogometaši nakon utakmice imali razloga za slavlje, a jedan od njih, odnosno Ylber Ramadani uspio je i malo 'potpaliti' vatru u odnosu sa Srbijom.

 

Naime, igrač Leccea obukao je majicu za koju će praktično svi u Srbiji reći da je ogromna provokacija. On je pred kamere stao u crnoj majici sa likom osnivača OVK-a Adema Jasharija kojega u Srbiji smatraju teroristom.

Inače, ovaj veznjak je rođen u Njemačkoj 1996. godine, ali je odrastao na Kosovu gdje je i počeo svoju karijeru.

Pratite nas na društvenim mrežama CRONA.hr i Slavonija.in te se pridružite našoj Facebook grupi CRONA.hr i raspravljajte s nama o aktualnim temama.

Imate priču? Javite nam se na redakcija@crona.hr

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku