Četvrtak, 30. Studeni 2023.

Vijesti iz Vinkovaca

Nakon što su ovdje nedavno postavljene klupe i dječje igralište, ovih dana posađena su 32 mlada stabala javora, lipe, japanske trešnje, ginka i drugih vrsta…

Vinkovčani će uskoro u samom središtu grada na raspolaganju imati još jedno idealno mjesto za odmor, opuštanje i dječju igru, mjesto gdje će se u miru pod krošnjama stabala moći pročitati dobra knjiga.

Most prikupio potpise

Most je prikupio 32 potpisa za ocjenu ustavnosti Naredbe o mjerama kontrole za suzbijanje afričke svinjske kuge u RH, izvijestio je u petak u Vinkovcima saborski zastupnik Nikola Grmoja.

Zelena tranzicija: uštede električne energije čak 95 posto

Uz brojne energetske obnove javnih zgrada i predstavljene važne projekte razvoja novih zelenih tehnologija, u Vinkovcima su učinjeni i dodatni konkretni koraci prema energetskoj samoodrživosti i proizvodnji energije iz obnovljivih izvora.

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku