Srijeda, 28. Veljača 2024.

Gradovi Slavonije

Pobjednik ekipa „Leeds United“ iz Osijeka

VELIKI NOGOMETNI KVIZ U ZAGRAĐU

Foto: Ivan Tomić

Nogometni klub „Graničar“ i Dvorana Provansa, na čelu s Igorom  Ančurovskim, organizirali su u Zagrađu prvi ekipni „Veliki (Mega) nogometni kviz“.

U lijepoj svečanoj dvorani sudjelovalo je 26 ekipa iz Požeško-slavonske, Brodsko-posavske, Osječko-baranjske, Zagrebačke i drugih županija. U ekipi je moglo nastupiti najviše četiri igrača, a uplata po igraču iznosila je 10 eura.

Prvo mjesto osvojila je ekipa „Leeds United“ iz Osijeka, drugo mjesto zauzeo je „Brzopotezni Džoni“ iz Darde, a treće „Amarildo Zela“ iz Gromačnika. Najbolje plasirana ekipa iz Požeško-slavonske županije bila je „Bad Blue Kohorta“ iz Požege, koja je osvojila četvrto mjesto.

Trima prvoplasiranim ekipama podijeljene su vrijedne nagrade: pobjedničko prvo mjesto donijelo je odmor vikendom za četiri osobe u apartmanu „Tommi“ na Crikveničkoj rivijeri, sto eura i poklon pakete Hella.

Drugoplasiranoj ekipi uručeni su poklon paketi Hella te „Vina Garavuša“ i Hrvatske lutrije, uz novčani iznos 60 eura. Trećeplasirana ekipa dobila je poklon pakete i 40 eura.

Nagrade im je uručio jedan od organizatora Igor Ančurovski. Voditelji kviza bili su Valentina Miletić, poznata sportska novinarka, i Josip Mijatović iz Pleternice.

Od popratnih sadržaja, za posjetitelje je organizirana sportska tombola, a među dobicima bili su i potpisani dresovi nekih naših poznatih nogometaša.

Ovom tematskom kvizu prisustvovali su i oni koji se nisu natjecali u znanju, no došli su na svoje družeći se s prijateljima uz hranu i piće. Od organizatora smo doznali da će kviz biti tradicionalan i održavat će se svake godine zadnje nedjelje u mjesecu studenom.

Izvor: Ivan Tomić

Pratite nas na društvenim mrežama CRONA.hr i Slavonija.in te se pridružite našoj Facebook grupi CRONA.hr i raspravljajte s nama o aktualnim temama.

Imate priču? Javite nam se na redakcija@crona.hr

Oznake: ,

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku