Nedjelja, 16. Lipanj 2024.

Vijesti iz Europe i svijeta

Doktor spolno općio s ženama u ordinaciji dok su pacijenti čekali na red

Video snimke čina slao ljubavnicama i medicinskoj sestri

Liječniku koji se snimio kako spolno opći u ordinaciji dok pacijenti čekaju u čekaoni ne piše se dobro. 

Samopriznati ovisnik o seksu dr. Tom Plimmer (40), koji se pojavio u emisiji First Dates na Channel 4 2018. godine, pokazao je kolegi svoje porno snimke iz svoje ordinacije u Swindonu, a zatim je medicinskoj sestri poslao 197 fotografija i videa kako s desecima žena spolno opći nakon što je bila prisiljena na vezu s njim.

Na saslušanju na britanskom sudu koji vodi sporove vezane na pritužbe liječnika, Medical Practitioners Tribunal, rečeno je kako je dr. Plimmer pozvao u ordinaciju dvije žene koje je upoznao na stranicama za upoznavanje i s njima spavao tijekom radnog vremena. Kako je utvrđeno, vodio je ljubav s još najmanje šest žena u svojoj ordinaciji i slao slike penisa svojim ljubavnicama dok je čekao da sljedeći pacijent uđe iz čekaonice.ć

Na sudu Plimmer se ispričao svojim bivšim ljubavnicama i pacijentima za svoje "odvratno" ponašanje, piše Daily Mail.

Isti je ranije proglašen krivim za niz optužbi povezanih s kolegicom, među kojima je hodanje uokolo raskopčanih hlača, slanje neželjenih videa, stavljanje njezine ruke na njegov penis u erekciji.

 

Pratite nas na društvenim mrežama CRONA.hr i Slavonija.in te se pridružite našoj Facebook grupi CRONA.hr i raspravljajte s nama o aktualnim temama.

Imate priču? Javite nam se na redakcija@crona.hr

Web portal koji gaji profesionalnost i objektivnost, nepristrano i točno informiranje čitatelja i posjetitelja stranice. Vrijednosne sudove ostavlja svojim čitateljima koji ga mogu slobodno i otvoreno iskazati na stranici.

Pratite nas na Facebooku